Dat de update zou komen werd in juli aangekondigd en toen meldde Microsoft ook de functies die toegevoegd worden. Nieuw is de ondersteuning voor wpa3 h2e, waarmee authenticatie van wpa3 efficiënter wordt. Ook is er gpu-ondersteuning voor Windows Subsystem for Linux en Azure IoT Edge for Linux on Windows. Verder zijn er wijzigingen op het gebied van virtualisatie en beheer. De ‘cloud trust’-verbeteringen voor Windows Hello for Business voor het sneller kunnen aanbieden in zakelijke omgevingen komen in een latere update. Microsoft start de algemene beschikbaarheid van de Windows 10 November 2021 Update, oftewel Windows 10 21H2.

Heb geen enkele pc compatible met windows 11 maar voldoet prima in wat ik doe. Nu zit er nog een verschil tussen je email account en je pc account…. Het kan toch niet de bedoeling zijn dat zelfs hun eigen apparaten niet meer volledig te gebruiken zijn…? Het lijkt mij echt iets waar ze niet goed over nagedacht hebben. Windows 8 had tenminste voordelen die duidelijk werden als je eraan probeerde te wennen. Mijn productiviteit ging met Windows 8 en 10 omhoog als ik gebruik maakte van de taakbalk en het start menu.

Reset BIOS

Een screenshot maken op je Windows laptop is heel simpel. Hiervoor druk je op je toetsenbord op de knop PrtScn . Druk dan tegelijkertijd op de knop ‘Fn’ én de knop met het Windowssymbool én op de spatiebalk om een schermopname te maken. Vervolgens kun je de schermafbeelding plakken in bijvoorbeeld Paint om de screenshot op te slaan. Deze afdrukken worden in één bestand opgeslagen zodat ze eenvoudig per e-mail toegezonden kunnen worden.

De optie downloaden uit de cloud is vooral handig wanneer de optie lokaal opnieuw installeren niet meer werkt. Dit kan onder andere veroorzaakt worden door corrupte systeembestanden. Als alternatief kunt u ook de Windows 10 ISO downloaden en hiermee uw computer herstellen of opnieuw installeren. Maar in dit artikel leggen we uit hoe u vanuit Windows uw computer opnieuw kunt instellen.

Je vindt de screenshot als je naar de galerij gaat. De screenshot staat onder het mapje schermafbeeldingen/screenshot. De screenshot staat onder het mapje schermafbeeldingen. Dat is helemaal ideaal, want daarin kun je ook heel eenvoudig een schermopname maken, ook in oudere versies.

Zo Werkt Een Speedtest

In het installatiemenu van Ubuntu had ik de keuze om hem naast Windows 10 te installeren, dus ik dacht van nou, zo gepiept, althans dat zou eigenlijk moeten kunnen. Toen kwam er ineens een error dat ie Ubuntu niet naast Windows kon installeren en er was geen verdere beschrijving van de melding. Toen kon ik er niet meer voor kiezen om Ubuntu naast Windows 10 te installeren. Vaak is het het overschot van deze licenties die spotgoedkoop als Home of Pro worden aangeboden.

Bovendien is het nog de vraag hoe hard die datum is als op dat moment nog miljoenen pc’s Windows 10 hebben geïnstalleerd. Nu we allemaal over zijn gegaan op het gebruiken van Teams, heeft Microsoft het nog makkelijk gemaakt zodat je altijd snel toegang hebt. Teams wordt ook toegankelijker op Mac, iOS, Android en Windows-pc’s. Een nieuwe functie is Snap layouts, waarmee u eenvoudig het scherm naar eigen wens kunt indelen en meerdere vensters op het scherm kunt vastmaken. Daarnaast kunt u meerdere Snap layouts combineren in Snap Groups, bijvoorbeeld voor specifieke werkzaamheden of taken. Wanneer u bijvoorbeeld een Word document en browser naast elkaar vastzet, dan onthoudt Windows 11 dit en kunt u deze indeling eenvoudig weer selecteren.