Ik gebruik ook meerdere Linux varianten, en als je daar mee uit de voeten kan, is het ook prima. Meestal zijn gebruikers zoals jij, die ook het eerste klagen als er iets mis of fout gaat, omdat ze bv niet updaten. Raar dat mensen die vaak klagen over MS zijn privacy beleid wel volop Facebook en Google gebruiken.

  • Dit komt omdat bloatware het interne geheugen, RAM-geheugen of de processor van je apparaat belast, omdat het op de achtergrond actief blijft.
  • Zakelijke computergebruikers moeten vaak veel dingen tegelijk doen.
  • Inmiddels is deze periode al verlengd tot 31 maart 2018.

Ten minste vijf van de bestandsbeheerders in deze test hebben een groot aantal extra functies gemeen, hoewel soms onder andere namen. Het is duidelijk dat men tijdens de ontwikkeling en updates schaamteloos bij elkaar heeft afgekeken. Sommige programma’s hebben nog steeds de een of andere exclusieve optie, zoals de ‘file collection’ van Directory Opus. Dat is een virtuele map waarin bestanden tijdelijk kunnen worden geparkeerd voor later kopiëren of verplaatsen. De truc is eigen­lijk dat in die map alleen verwijzingen naar de bestanden worden opgeslagen, maar geen kopieën van de bestanden zelf. Dat bespaart tijd en ruimte, want er wordt niet echt gekopieerd naar de verzamelmap.

Direct Aan De Slag Met Een Frisse Windows 10 Installatie

Door onderstaand commando uit te voeren in PowerShell worden alle apps in 1 keer weer geïnstalleerd. Uiteraard kan dit alles ook weer terug gedraaid worden of kun je er voor kiezen al deze apps juist wel te willen hebben. Zodra je Windows PowerShell ziet als resultaat, klik je er met de rechter muisknop op en kies voor “uitvoeren als administrator”. Stem toe in de UAC pop-up die volgt en een blauw scherm met een knipperende cursor zal moeten verschijnen.

Steek de stekker weer terug in het stopcontact, of sluit het stroomsnoer weer aan op de voeding. Ik hoop dat ik hiermee een aantal mensen verder heb kunnen helpen. download nu Wilt u mij laten weten wat u er van vind en wat u nog mist? Zet een vinkje bij “Vragen om bevestiging bij verwijderen” en klik op “OK”.

Deze Website Gebruikt Cookies Meldingen Uitschakelen Of Verwijderen

Blijven alleen wat kleine bedrijven en prosumers/hobbyisten over . Microsoft is namelijk begonnen met het herinneren van gebruikers aan het einde van het inmiddels anderhalf jaar oude Windows 10 20H2. De laatste update voor deze versie komt op 10 mei 2022 uit en daarna wordt het niet meer ondersteund.

Bij Geef de objectnamen op vul je de gewenste accountnaam in en druk je op Namen controleren. Als het goed is, wordt nu de volledige aanmeldnaam (inclusief computernaam, bijvoorbeeld DESKTOP-TVDToon) ingevuld. Explorer++ is namelijk een versie van de Verkenner met onder meer tabbladen om meerdere locaties met mappen en bestanden tegelijk geopend te hebben.

Tientallen filmpjes van YouTube hebt over de meest diverse onderwerpen. Een deel staat misschien tussen allerlei downloads en sommige horen bij muzieknummers. Niet langer zijn verschillende apps je startpunt. Nu is voor alle situaties de verkenner het startpunt. Stel dat je er elke dag even naar wilt kijken om goede herinneringen op te halen.